Räddningsprojektet

Hearts & Horses Charity Foundation
För hästar & för miljön

Syftet är enkelt:


Att skapa och driva Horse Sanctuarys där hästar som behöver räddas, rehabiliteras eller pensioneras kan bo i en naturlig stor flock, med massor plats och naturlig stimulering. 


Att utföra välgörenhetsevenemang/projekt samt äventyr. Rida, simma och springa väldigt långa distanser.


Att ge kunskap, utbildning och ekonomiskt stöd till ungdomar, ridskolor och utbildningsföretag, som vill göra en skillnad för hästars villkor i människornas värld.


Att sprida uppmärksamhet och information om olika klimatfrågor samt skapa en bättre värld för hästar i samhället.


H & H Charity Foundation
En non-profit stöd-förening till Hearts & Horses Hästakademi

Hearts & Horses Räddningsprojekt


Det hela startade i 2008 med att Mikkel ständigt blev erbjudit hästar gratis då deras förre ägare hade givit upp på dom.Och eftersom Mikkel han hade (har fortfarande) svårt för att säga nej då hade han helt plötsligt många hästar.
Vi blev fortfarande erbjudit flera hästar så vi kom på den idé att skapa ett sätt för hästarna att komma vidare. Regeln var att det skulle vara ett livsvarigt hem, en ägare som verkligen brydde sig och ville ta relationen först och ett liv där vidareutveckling för både häst och människa var i fokus.


Så då skapade vi Hearts & Horses Räddningsprojekt där vi kunde ta emot hästar, rehabilitera och utbilda dom och sedan hitta ett nytt "forever home".


Kriterierna var att nya ägaren var tvungen att gå en kurs hos oss innan de kunde ta med hem hästen. De skulle även skriva under på ett kontrakt som garanterade att hästen blev hos dom eller kom direkt tillbaka till oss. Det var vårt sätt att kunna matcha och säkra att det nya hemmet hade kvalitet och de bästa förutsättningar inför framtiden.


Så genom alla dessa år har vi räddad och skickat vidare över 40 hästar och vi fortsätter. Listan över hästar vi blir erbjudna är fortfarande ganska lång, så därför behöver vi hjälp till att kunna rädda flera.

BLI FADDER TILL VÅRA RÄDDNINGSHÄSTAR!

BETALA VARJE MÅNAD

Som Fadder betalar du varje månad ett belopp som går direkt till att finansiera de räddningshästar vi har inne idag samt hjälpa oss till att kunna ta in flera räddningshästar i framtiden.

FÖLJ HÄSTARNAS RESA

Som Fadder får du tillgång till en privat Facebookgrupp där vi löpande uppdaterar hästarnas utveckling och deras framsteg. Vi gör livesändingar med de olika räddningshästarna vi har inne samt svarar på dina frågor kring räddningsprojektet.

FÅ SPECIELLA ERBJUDANDE

Vi ger dig unika erbjudanden, speciella inbjudanden till evenemang och föreläsningar vi gör i föreningen samt olika evenemang, clinics och kurser med Hearts & Horses