Online Klassrum

Nu har det äntligen kommit. Vårt Online Klassrum är nu tillgängligt och det finns möjlighet för dig att prenumerera på klassrummet för enbart 20$ i månaden.

Mikkel har gjort det möjligt för dig att få första klasses utbildning direkt hem varje vecka. Denna utbildning kommer hjälpa dig och din häst till nya resultat naturligt och säkert.

Det är första gången att utbildning av denna sorts är tillgänglig i Sverige och även på Svenska.

Om du ska ha något liknande måste du köpa det i utlandet och på andra språk.

Dessa video av hög kvaltitet utbildning kan gë dig inspiration, bra tips och kanske den ena teknik eller metod som gör hela skilnaden för du och din häst. Mikkel har med sin stora kunskap och erfarenhet, samt unikka utbildningsförmåga samlad sina bästa träningsmetoder och gjort dem tillgängliga för dig.

Vi har även under Juli månad valt att ge di 5$ rabatt altså ungefär 35kr. i rabatt om du registrerar dig och utnyttjar PROMO CODE – JULI2012

Kolla även de gratisfilmar vi har lagd upp och alla filmar på Lucy den Farliga Ponnyn finns tillgängliga helt utan kostnader.

Gå till vår Klassrum nu och registrera dig. Det är lätt enkelt och oerhört billigt, med tanke på det du får ut av denna utbildning.

ONLINE KLASSRUM