Problemlösning

Att vara ensam och stå med alla problem och utveckling själv är oerhört frustrerande och jobbigt.

Vi vet det därför vi själva har varit där. Vi har själva stått helt själva i hagen med tårar i ögonen och inte haft någon aning om vad vi skulle göra då. Vi vet hur frustrerande det är och vi tror på att man kan växa snabbare och utan allt frustration med lite hjälp då och då.

Sen vet vi också att grunden till att de flesta inte tar hjälp är på grund av ekonomin. Vi vill gärna erbjuda dig en möjlighet att slippa frustrationen utan att behöva betala hur mycket som helst. Vi hjälpar dig med allt från markträning till ridning, beteende problem till lastning.

Du har möjligheten att få ut antigen Mikkel eller en ut av hans duktiga elever och hjälpa dig på plats. Alltså hemma hos dig där din häst finns. Du får hjälp specifikt med de problem du har eller det som vi upptäcker tillsammans.

Klicka på bilden för att se vart de olika elever kan åka ut!

Vi finns på flera ställen i Sverige och vi vill jättegärna hjälpa dig.

Priset är upp till var enkellt elev. Kontakta dom för deras priser…

Vill du absolut ha ut Mikkel går det att göra också. Det kostar 700kr./timmen att få ut Mikkel.

(OBS. körselsersättning tillkommer för både Mikkel och hans elever. Avtalas med den enskilda personen)

Kontakta oss för mera information: pia@heartsandhorses.se eller telefon 0768087172

Det vi gör när vi åker ut är enbart problemlösning och motivera, inspirera och lära er att lösa de problem själva och sen försöka inspirera er att starta Natural Horsemanship resan och börja gå in i den utveckling.