2 dagars Horsemanshipkurs

”Good, Better, Best. Never let it rest. Get your Good, Better and your Better, Best.” – Pat Parelli

Träna för och utbilda dig med en av Sveriges kunnigaste och mest mångsidiga Horseman och ta del i ett av de mest framgångsrika utbildningsprogram i världen med Hearts & Horses och Mikkel Oster.

Denna utbildning står i relationens tecken.

Över två dagar går vi igenom hur du själv kan lösa dina problem. För att du och din häst ska skapa ett bra och naturligt partnerskap krävs goda kunskaper i hästpsykologi samt en förståelse för hästens naturliga individ och personlighet. Detta fokuserar vi mycket på.

Natural Horsemanship handlar om att lära både sig själv och sin häst de färdigheter, vanor och kunskaper som behövs för att kunna bli bra partners.
Det spelar ingen roll om du rider western eller engelskt, eller om du vill tävla eller bara rida i skogen. Oavsett inriktning behöver både du och hästen en bra grund för att kunna nå bra resultat.

 

Vår kurs är uppbyggd för att du ska kunna utvecklas så mycket som möjligt utifrån den nivån du är på.

Du lär dig läsa av din häst, hur den försöker kommunicera med dig och hur du kan kommunicera med den. Du lär dig förstå din häst mycket bättre och du lär dig vad du kan göra med just din häst för att hjälpa den bli bättre och klara av eventuella problem den har.

”Att bli en Horseman är den mest spännande och givande utveckling jag har gått genom någonsin. Därför önskar jag att alla ska få den upplevelse och möjlighet att kunna se, känna och uppleva detsamma som jag.” – Mikkel Oster

Från 9.00 till 16.00 varje kursdag får du både teoretisk och praktisk utbildning samt coaching, tips och inspiration av Mikkel. Du tar med dig din egen häst eller lånar en häst.

 

 

Kolla datum och ställe samt boka på vår kalender!

Pris för kurset är endast 2500kr./ekipage  (Du får inte samma utbildning och kvalitet hos andra, till samma pris)

Är du medlem på Horsemens Klassrum erhåller du rabatt på våra kurser. Dock kräver det att du har varit medlem på klassrummet i minimum 3 månader innan du är berättigat till rabatt.

Minimum 6 ekipage på samma ställe och max 8 ekipage. Detta är för att Mikkel vill kunna ge varje individ så mycket tid och fokus som möjligt för att utvecklingen ska bli riktigt bra.

Åldersgränsen för utbildningen är från 12 år och uppåt. Allt du behöver är en vilja att lära dig nya saker, en lust att utvecklas och en kärlek för hästar som inte går att stoppa. Vi tar inte emot hingstar! OBS: Anmälan är bindande!