Hästar Till Salu

Att hitta en bra häst med den typ av utbildning du tror på är riktigt svårt i dag. Det finns för många hästar till salu idag som ingen riktigt utbildning har eller har varit genom en alldeles för tuff och oetiskt träning.

Vi garanterar trevliga natural horsemanship tränade superhästar hos Hearts & Horses till ett RIKTIGT förmånligt pris. Vi vet att de flesta köper hästar för att få ett livslångt partnerskap och därför tror vi på att det ska vara möjligt för alla att få en bra partner utan att skulle sälja sin familj först.

Vi har ett antal hästar som nu är till salu här hos Hearts & Horses. Vi har flera olika typ av hästar till salu: Både räddningshästar, westernhästar, dressyr- och hopphästar eller skogsmullehästar. Alla är vältränade enligt Parelli Natural Horsemanship och Hearts & Horses Impact Training. Perfekta till att bygga ett super partnerskap med en ny ägare som är lärovillig och tror på det samma vi tror på.

Det ska inte vara svårt att köpa häst ej heller dyrt att skaffa sig en livspartner med fyra ben som kan ta dig ställen du aldrig kan komme själv.

Klicka på bilden för mera information om hästen.

Just nu har vi inga hästar till salu…

Vi säljar inte bara hästar för att sälja hästar. Det vi söker är seriösa nya ägare, som är dedikerade, lärovilliga och intresserade av Natural Horsemanship. Vi söker ägare som vill ta relationen först och gå vidare med sin egna utveckling och hästens utveckling. Vi söker personer som vill starta en resa. En resa för att bli en Horseman eller Horsewoman.

Köper du en ut av våra hästar ingår det en kurs i Natural Horsemanship hos oss. Denna utbildning är ett krav för att kunna köpa en häst av oss. Kom ihåg att utbildning är gratis.

Kontakta oss för mera information om hästarna:

kontakt@heartsandhorses.dk eller telefon 0761862121