Gabriella
foto av Urbanbphoto

GABRIELLA GUNNARSSON

 

EQUIPRENÖR • RELATION • PROBLEMLÖSNING • MARKTRÄNING • RIDNING • INKÖRNING

 

Jag erbjuder lektioner i grundläggande hästpsykologi, lättare ridning, problemlösning från marken, inridning, förberedande inkörning

samt Akupunktur enligt TCM på häst. Jag utgår från Vara, Västra Götaland

 

Kontakta mig gärna: 076 84 91 547

OM MIG

 

Jag och mina hästar; Jackie, Banco och Frode, bor utanför Vara i Västra Götaland.

Jag heter Bella och mitt hästliv startade vid 6 års ålder på ridskola.

Det fanns ingen annan i familjen med samma intresse men mitt intresse var stort och det är det fortfarande. När jag var 12 år så fick vi nya grannar som hade häst och jag hade turen att strax där efter få bli fodervärd på en av deras hästar och 1 år senare fick vi köpa henne.

 

Det var en fantastiskt lärorik tid vi fick tillsammans, där jag bland annat fick utveckla min syn på en mer naturlig hästhållning. Vi höll på en hel del med akademisk ridning men mestadels spenderade vi vår tid i skogen. Tyvärr fick jag hastigt ta bort henne vintern 2011-2012.

 

Nu började sökandet efter en ny häst som kunde vara sällskap till den sällskapshäst som vi hade hunnit skaffa oss. Då hittade jag Banco, en ståtlig stor herre som inte haft det så lätt tidigare i livet. Han var tuff och jag fick verkligen kämpa med hans ibland dominanta beteende. Till slut tog min

verktygslåda slut och jag kände att jag var tvungen att få hjälp, situationen var inte hållbar eftersom jag inte ens kunde lyfta hans hovar utan att nästintill riskera livet.

 

Då hittade jag Mikkel och Hearts and Horses. Banco skickades i träning och vår resa startade på riktigt. Jag fick med mig verktygen som saknades och idag har vi en fantastisk relation tillsammans som vi fortsätter att utveckla.

 

När jag fick möjligheten att gå på Hästakademin kunde jag inte tacka nej, så nu står jag här, färdig Equiprenör med siktet på att fortsätta utvecklas och bli så bra som jag bara kan bli.

 

Framtidsmålet är att starta småskalig avel med hjälp av det nyaste tillskottet Jackie, som är av rasen Kigermustang.

JAG KAN HJÄLPA DIG

 

Jag kan erbjuda dig en starkare relation med din häst genom lektioner i grundläggande hästpsykologi, problemlösning, inridning, förberedande inkörning samt akupunktur enligt TCM på häst. Du kan också lämna din häst i träning hos mig.

Oavsett vilket så måste du vara beredd att lära dig hästpsykologi och gå utbildning för att kunna

skapa ett partnerskap med din häst.

UTBILDNING / LEKTIONER

 

Jag undervisar dej med din häst antingen hemma hos dig eller om du kommer hit till gården med din häst.

 

Det fungerar som timlektioner där vi utgår från dina önskemål och vad vi upptäcker att hästen behöver.

 

Ska jag åka hem till dig tillkommer reskostnader.

 

För bokning så fyll i formuläret längre ner.

HÄST I TRÄNING

 

Du lämnar din häst i träning hemma hos mig. Inridning, tillridning, problemlösning, markträning. Du måste vara beredd att lära dig hästpykologi, och gå utbildning för att skapa ett partnerskap med din häst.

 

Vi är väldigt måna om att det framtida partnerskapet ska fungera så jag kan bara skapa de resultat som du är beredd att bygga framöver.

 

Under träningsperioden måste du vara Premium-medlem på Horsemes Klassrum och visa ett stort intresse och lärovillighet i både hästens och din utveckling.

 

För bokning så fyll i formuläret längre ner.

KONTAKTA MIG

 

För att kontakta mig direkt så fyll i formuläret här. Beskriv ditt ärende i meddelanderutan så återkommer jag till dig så snart jag kan.

 

Hälsningar,

Gabriella

foto av Urbanbphoto
 
 
 
 
 

© Copyright. All Rights Reserved.

HEARTS & HORSES

 

Ta del av den främsta utbildningen inom hästpsykologi och hästträning och utbilda dig med Sveriges främsta Hästpsykolog

Mikkel Oster.

KONTAKT

 

Adress: Rosentorp, Norra Sandby 4230

281 91 Hässleholm

Email: pia@heartsandhorses.se

Telefon: 076 808 71 72

ÖPPETTIDER

 

Måndag - Fredag: 10.00 - 17.00

Lördag - Söndag: Stängt